Oğuzeli Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda; kendisini sürekli yenileyen, bilimsel yayınları takip eden ve yeni projeler oluşturan, sanat ve spor ile ilgilenen ve yeni yaratımlar ortaya koyan, öğrencilerini hayata ve bir üst öğrenime bütün ilgi alanlarını göz önüne alarak hazırlayan, öğrenme için herkese her türlü fırsat eşitliğini sağlayan, veli "öğretmen "öğrenci iletişimini özgür bir biçimde gerçekleştiren, öğrencilerin çeşitli yeteneklerini özgürce ifade edebileceği alanlara sahip olan, bulunduğu bölge ve çevre tarafından "örnek okul " olarak tanımlanan bir okul olabilmek için çalışmaktır.

Misyon: Oğuzeli Ortaokulu olarak misyonumuz: 1.Türkiye Cumhuriyeti Anayasası doğrultusunda hareket eden, 2.Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan, 3.İnsan Haklarına saygılı, 4.Ülkemizin geleceğini şekillendiren ve ülke geleceğinde söz sahibi olabilen, 5.Ülkemiz ve yaşadığımız dünyanın barışı için çabalayan, 6.Olaylara nesnel ( objektif ) bakış açısı ile yaklaşabilen, 7.Araştıran, inceleyen, sorgulayan, sorumluluk sahibi olan, 8.Çevresiyle iletişim kurabilen, 9.Çevreci, sporu ve sanatı seven, 10.Dürüst, özgür ve kendine güvenen, bireylerden oluşan bir toplum düzeni için çalışmaktır..

Başarılar: BADMİNTON İL BAZINDA ERKEKLERDE 2´LİK VE KIZLARDA 3´LÜK VARDIR.

Saatler: DERS BAŞLAMA 08:45 DERS BİTİŞ 15:25
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Konya il merkezinden okul öğretmenlerini getiren özel servis bulunmaktadır.(İl ve ilçe merkezinden geliş-gidiş imkanı vardır.)
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, VOLEYBOL, BADMİNTON, BASKETBOL, MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://oguzeliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Oğuzeli Mah. Atatürk Cad. No45/B AltınekinKONYA

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Oğuzeli Mah. Atatürk Cad. No45/B AltınekinKONYA

Ulaşım SABAH 07.00´DA OĞUZELİNDEN HER GÜN KONYA İL MERKEZİNE OTOBÜS BULUNMAKTADIR. KONYA İL MERKEZİNDEN İSE 15.00 DA HAREKET ETMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık iLÇE MERKEZİNE 30, İL MERKEZİNE 98 KM